HETA pilleovne

Med en pilleovn fra lokale HETA slipper du for besværet med at fælde, kløve og slæbe dit brænde. Uden at gå på kompromis med brændeovnshyggen, kan du roligt lade dig og dit hus varme af en af HETAs fuldautomatiske pilleovne, der selv doserer træpillerne og varmer op til den ønskede temperatur.

Synlige flammer bag glasruden sikrer brændeovnshyggen, mens pilleovnen sikrer en mere energivenlig forbrænding og en mere jævn varmefordeling end ved brug af almindelige brændestykker. Pilleovnene er børnesikrede og den automatiske optænding tager ikke mere end et minut.

Pilleovnene designes og produceres af det familieejede Lemvig-firma HETA, og du kan med et stort udvalg af forskellige typer fedtsten, sandsten og flerfarvet keramik tilpasse pilleovnen, så den passer til dit hus. HETA producerer alle deres produkter i svensk og tysk kvalitetsstål og har med et unikt brændkammer en rekordlav partikeludledning og høj varmeffekt. 

Kom forbi vores butik, hvor du kan se HETAs pilleovne i aktion, eller ring til os og hør nærmere.  

 

Kontakt Brian

Du er altid velkommen
til at kontakte os

Butik@lemvigradiotv.dk

Besøg os i butikken

Se og prøv, inden du køber. Størstedelen af vores udvalg står klar i vores butik, hvor vi hjælper dig til den rigtige løsning.

Har du travlt?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om et produkt, have et godt tilbud eller hvis teknikken driller.

Om os

Vi har en stor butik, hvor vi udstiller en stor del af vores produkter, så du kan se og prøve netop det, du eventuelt mangler, inden du beslutter dig. Her kan du også se vores store udvalg af HETAs brænde- og pilleovne, hvor pilleovnene er sat til, så du kan se og høre dem i drift.

Kontakt

Rugmarken 3A
Lemvig
CVR 28071590

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09.30–17

Fredag
09.30–17.30

Lørdag
09.30–12.30