PC og Netværk

Vi har computeren til et hvert formål. Kraftige til gaming, stabile og kompakte til skolebrug og den brugervenlige til behovet der ikke er større end e-mails og netbank.

Køber du en bærbar eller en stationær PC hos os, skal du ikke tænke på andet, end at vælge den, du synes bedst om – Og det hjælper vi selvfølgelig med. Vi klargør naturligvis gerne din nye PC så den er helt køreklar, når du får den, og vi kan uden problemer flytte indholdet fra din tidligere computer til den nye. Brandsene tæller de største som Acer, Lenovo, Apple og mange flere.

Vores montør er ekspert i trådløst netværk i hjemmet, og han kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på den rigtige løsning til dit hjem. Kig forbi butikken eller ring og høre nærmere.

Kontakt Brian

Du er altid velkommen
til at kontakte os

Butik@lemvigradiotv.dk

Besøg os i butikken

Se og prøv, inden du køber. Størstedelen af vores udvalg står klar i vores butik, hvor vi hjælper dig til den rigtige løsning.

Har du travlt?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om et produkt, have et godt tilbud eller hvis teknikken driller.

Om os

Vi har en stor butik, hvor vi udstiller en stor del af vores produkter, så du kan se og prøve netop det, du eventuelt mangler, inden du beslutter dig. Her kan du også se vores store udvalg af HETAs brænde- og pilleovne, hvor pilleovnene er sat til, så du kan se og høre dem i drift.

Kontakt

Rugmarken 3A
Lemvig
CVR 28071590

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09.30–17

Fredag
09.30–17.30

Lørdag
09.30–12.30