Radio og TV

I vores radio og TV-afdeling har vi et stort og bredt udvalg af alt fra Blu-ray- og DVD-afspillere, fladskærms TV til HI-FI og streamings-produkter fra alle de største brands. Det store udvalg sikrer, at vi har noget for en hver smag – og pengepung.

Det vigtigste for os er ikke, at du køber det dyreste og det største. Det vigtigste for os er, at du kommer hjem med det, der passer præcis til dig og dine behov.  

Vi hjælper gerne med opsætning og installation, så du ikke skal tænke på andet, end at nyde dit køb.

Et nyt TV kan være en stor investering, og derfor føler vi os forpligtet til at hjælpe dig godt videre, hvis uheldet skulle være ude. Sker det, så kontakt os, og vi sender en montør hjem til dig, hvor han tjekker fjernsynet. Og skal dit TV til reparation, stiller vi naturligvis et gratis låne-TV til rådighed.

Vores service er i henhold til gældende reklamationsregler, som er dækket af leverandørens to års reklamationsret.

Kontakt Brian

Du er altid velkommen
til at kontakte os

Butik@lemvigradiotv.dk

Besøg os i butikken

Se og prøv, inden du køber. Størstedelen af vores udvalg står klar i vores butik, hvor vi hjælper dig til den rigtige løsning.

Har du travlt?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om et produkt, have et godt tilbud eller hvis teknikken driller.

Om os

Vi har en stor butik, hvor vi udstiller en stor del af vores produkter, så du kan se og prøve netop det, du eventuelt mangler, inden du beslutter dig. Her kan du også se vores store udvalg af HETAs brænde- og pilleovne, hvor pilleovnene er sat til, så du kan se og høre dem i drift.

Kontakt

Rugmarken 3A
Lemvig
CVR 28071590

Åbningstider

Mandag - Torsdag
09.30–17

Fredag
09.30–17.30

Lørdag
09.30–12.30